BST – Expo Aventuri

12 04 2010

Cum va povesteam si in articolul anterior, a fost o perioada destul de lunga in care am fost foarte ocupati si inca o data ne cerem scuze celor care au asteptat posturi noi din partea noastra.  Imediat dupa partida de la doripesco, duminica 21 martie, ne-am deplasat la bucuresti pentru expo aventuri 2010.

Editia din acest an a expo aventuri, a adunat o multime de firme participante care au reusit sa acopere, in mare, dorintele si posibilitatile tuturor pescarilor din Romania. Publicul a fost pe masura, din cate am inteles de la organizatori, numarul vizitatorilor a fost cel mai mare de pana acum. Asta e o treaba chiar buna. Cred ca lumea a inteles pana acum ca nu e neaparat sa mergi la targ sa cumperi ceva. Nu, daca nu ai destui bani la tine, si indiferent de cati ai , tot timpul nu ai suficienti, e super ok si sa te duci sa te uiti. Te uiti si mai important de atat, pui mana, pipaiesti cu mana ta toate produsele care iti fac cu ochiu. asta conteaza enorm! cand vrei sa iti cumperi o lanseta, vei stii ce sa cumperi, chit ca o cumperi online. eu personal, imi fac cumparaturile pe net si cred ca mai sunt multi ca mine, deasta va zic cu draga inima, mergeti la targuri. sacrificati o zi si puneti mana pe tot ce va sare in ochi, fata viitoare cand o sa faceti cumparaturi online o sa va usureze substantial calculele si decizile.

Noi pe langa dorinta de a vedea ce mai e nou pe piata pescuitului de pe la noi am avut si un alt scop pentru participarea la expo. Liga Romana de Spinning a fost si ea prezenta si a avut propriul ei stand. Noi ca si proaspeti membrii LRS, am vrut sa oferim informatii utile vizitatorilor, in ceea ce priveste spinningul de competitie din Romania. In mare parte am reusit ce ne-am propus. Am informat publicul care se uita cu ochii mari la standul nostru despre ce inseamna LRS si campionatul national.

Din cate am observat exista dorinta de competitie in multi pescari cu care am discutat, si chiar am convins cativa baieti sa vina macar la o etapa din liga open si sa vada cu ochii lor despre ce e vorba si care e atmosfera la o etapa din campionatul national. Mai multe nu am putut face, cred totusi ca pe viitor ar trebuii sa existe o planificare mai indetaliata a LRS in ceea ce priveste standul de la viitoarele expozitii. n-ar strica niste pliante informative si niste oameni care sa stea permanent la standul ligii.

Rares, BST

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: