Cupa Gipo-Etapa a III a divizia Open CNS 2010

9 07 2010

A venit si a treia etapa a diviziei open, parca prea repede, Belis-ul era o etapa a sperantei, cel putin din punctul meu de vedere. Din pacate sperantele mele nu s-au materializat in favoarea mea dar per general echipa BST formata din 4 membrii la aceasta etapa a iesit bine.

Dupa un drum destul de lung am ajuns la Belis vineri pe la ora 16, dar nu am prea apucat sa admiram privelistea ca ne-am si apucat sa ne instalam corturile si sa umflam barcile sa terminam pana incepe sedinta tehnica.

Prima bere am baut-o pe nerasuflate inainte de sedinta care a inceput la timp , terminase-m sa ne instalam, sedinta care a fost interesanta mai ales ca am primit si un aperitiv mai mult decat bine venit, dupa care  am semnat ” protectia muncii ” si a urmat progamul liber ales: ” BEREEEEEEE !!!” si gratar. Am trantit un gratar alaturi de colegi si ” aversari ” regasiti la fata locului , timpul zburand pe nesimtite discutand strategii pt a doua zi . Pe la 1 AM ne-am tras la somn ca urma trezirea la 5 . Dimineata dupa o cafea am sarit in barci si tuleo pe sectoare ca incepea concursul.Dupa fluierul arbitrului eu am plecat spre  malul stang am sectorului 2 in grupa cu mine se afla Catalin Pintea colegul meu de club , Adi si Rares erau in celalalt sector. La prima oprire am adus la barca cativa bibani si am avut un atac de clean nefinalizat, urmatoarele opriri aducandu-mi doar bibani, pe la 7 si ceva am trecut pe malul drept unde vazusem un loc pe care am stat doar un pic  constatand ca nu am distanta regulamentara de un adversar am preferat sa plec spre alt loc unde nu am avut nici un rezultat. Timpul zbura si eu inca nu aveam nici un peste punctabil, am vorbit cu Rares care reusise sa puncteze cu un clean pe sectorul lui , dupa alte cateva repozitionari cu rateuri frustrante pe la 11 am reusit sa prind primul clen prins de mine care a ramas si singurul . Am gasit mai multe locuri cu cleni dar nu am mai reusit sa mai aduc nici unul in barca.  Pe la 12 a venit o ploaie de vara cu tunete si fulgere obligandu-ma sa ma trag la mal inaintea fluierului final, cand s-a orit ploaia s-a terminat si mansa, pe final eu aveam un clean , Cata 2 cleni , Rares 3 cleni si Adi 1 clean.

Clasamentul dupa prima mansa:

grupa A:  Rares locul 5 si Adi locul 14

grupa B:  Cata locul 15 iar eu lucul 21

Din nefericire pt mine urma mansa a doua pe sectorul 1 in care sau inregistrat in prima mansa 14 gherle . Dupa prima mansa am primit o masa copioasa de la organizator stinsa cu niste bere. Impreuna cu Adi am mai facut o iesire pe apa in stanga debarcaderului unde la scurt timp am reusit sa prind un clean punctabil, a doua ploaie obligandu-ne sa iesim la mal mai repede decat ne-am propus. A urmat o sesiune de bere alaturi de baietii de la Bucovina , Est si Peapa, sesiune ce sa lasat cu multe beri golite.

Sambata m-am tras la somn mai repede, resimtind oboseala primei zile de concurs si noptii scurte de vineri spre sambata. Si cat ai zice clean se facu din nou ora 5 si alarma telefonului urla, repetand ritualul de sambata am ras o cafea si am taiat-o pe sector, ziua de duminica incepand cu o ceata deasa si vant, previziunile erau sumbre mai ales ca sambata cand a fost vreme mai buna pe sectorul 1 sa prins putin peste.  Start !!! nu stiam incotr-o sa o iau , am plecat spre malul drept al sectorului dupa cum ma sfatuise Rares, primele opriri nu mi-au adus decat bibani si un atac de clean nefinalizat . A iesit si soarele sa ridicat ceata vantul sa oprit dar clenii se lasau asteptati . Am traversat de doua ori dea latul sectorul de la soare la umbra si invers dar nu am reusit sa prind nici un clean doar bibi , timpul trecea si se prefigura o gherla din partea mea.

Pe sfarsitul mansei a venit din nou ploaia cu tunetele de rigoare si vant . Fluier de final , gherla, s-a terminat mansa si etapa. Am ajuns la mal si am inceput sa strang printre picaturile de ploaie . Am mancat bine din nou , multumiri organizatorului, premierea fiind scurtata de o noua repriza de ploaie torentiala cu gheata . Castigatorii etapei fiind : Pop Vasile locul 1, Octavian Coroiu locul 2, Ersilian Popa locul 3 ,  colegii mei de echipa Rares si Cata au ocupat locul 10 respectiv locul 15 clasandu-se in puncte. Eu si cu Adi am ramas mai la urma locul 45  respectiv locul 39 .

Ca si concluzie de final din punctul meu de vedere a fost cel mai reusit concurs din prisma organizarii , locatie deosebit de frumoasa , vremea ne-a cam dat de furca dar per general a fost bine. Multumim organizatorilor pt primire si tratament,  sponsorului pt suportul acordat si nu in ultimul rand sotiilor si prietenelor intelegatoare.

Ne vedem pe Valea Argovei !

Kriss

Advertisements

Actions

Information

5 responses

9 07 2010
Leba

oooofff, clenosphera asta…
😛

10 07 2010
guritza

Lasa, Cristi, data viitoare…:)

10 07 2010
Kriss

Merci frumos pt incurajare! 🙂

14 07 2010
Blajinu'

Misto….cata bere o sa beau la argova pt copyrightul la cateva poze de aici….bafta baietii la organizarea Siriului! Sa dea bunul sa iasa clenii la atac si sa faceti o etapa mai faina decat Belisul!

14 07 2010
Leba

Pai da, colega, d-aia nici nu te-am mai intrebat 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: