Cupa Ligii la final de 2011

1 11 2011

Ca in fiecare an dupa un an competitional disputat sa disputat etapa a 3-a a Cupei Ligii pe acumularea Beresti. Locatia fiind una mai putin cunoscuta pentru majoritatea participantilor a sporit dificultatea concursului. Prima zi a inceput cu o ceata destul de deasa care sa ridicat relativ repede, lucru care a fost de mare ajutor pentru mine si Adi pentru ca nu cunosteam mai nimic despre locatie, am colindat toata ziua pe apa de pe o structura pe alta cautand pestii pe nenumarate locatii.. din nefericire prima zi s-a soldat cu o ghela din partea noastra. In mansa intai reusind sa puncteze doar trei dincele sase echipe si anumme Cristi DRAGOTĂ si Radu VLASIU de la Transilvania Pike Club cu noua bibani frumosi… si ce bibani si o stiuca urmati in ordinea clasarii dupa prima zi de Răzvan MAXIM si Lucian DABIJA de la Wizard’s Fishing Team cu doi bibani si doi salai iar pe locul trei sau regasit Ștefan DINU si Marius PAUL reprezentanti ai Clubului Pescarilor de Răpitori punctand cu un biban.

CMMC

A doua mansa a debutat pe un frig patrunzator si o ceata cu demult nu am mai vazut, vizibilitatea fiind de vreo 10-15 metrii in jur. Ghinionul a facut ca Adi sa isi loveasca motorul rupand pinul de siguranta al elicei, asa ca am faut o plimbare la sufa in doi cautand drumul scufundat de pe la jumatatea lacului pe o ceta deasa fara sa stim exact unde este , din fericire l-am gasit intr-un tarziu pe la ora 10 .  Duapa un prim atac de biban avut de mine Adi a reusit sa punctez cu un biban frumos urmat la scurt timp de o frumusete de salau. a urmat o repozitionare a mea care a fost mai buna decat prima avand doua atacuri unul de salau pe care l-am ratat inexplicabil si un atac de stiuca care mi-a taiat firul, Adi patind de trei ori acelasi lucru sa ii taie stiuca . singurul peste prins de mine fiind un crap frumos de vreo 5-6 kg agatat  accidental de coada, creindu-mi un dril frumos , dar din pacate inca nu puncteaza crapii in concursurile de spining asa ca eu pot spune ca am avut o gherla si a doua zi. Din fericire pt noi salaul si bibanul prinsi de Adi au fost suficienti ca sa ne clasam pe locul trei la finalul concursului. Primul loc revenind baietilor de la Transilvania Pike Club, Cristi DRAGOTĂ si Radu VLASIU care au reusit sa prinda trei bibani in mansa  a doua, Răzvan MAXIM si Lucian DABIJA au ocupat locul doi reusind sa prinda in mansa a doua doi bibani si un salau .

A fost o intrecere interesanta pe o locatie noua, unde o sa mai revenim, cel putin eu si cu Adi, poate chiar anul acesta.

Cristian Zaharia

Advertisements

Actions

Information

4 responses

8 11 2011
Alex

unde este mai exact locatia asta???

9 11 2011
Kriss

Pe Siret pe barajul de la Beresti

17 02 2012
adrian

erati destul de motivati cand orbecaiati pe ceata aia. pe care picior al podului ati pescuit ?
daca incepea vantul erati la stirile protv .
nu mai spun de pescarelul X, caruia i s-a desumflat barca in corni si i-am dat pompa. pescar de competitie pur-sange!?

17 02 2012
Kriss

Am pescuit la al doilea picior daca nu ma insel… si ma puteam orienta dupa gps chiar si pe vant sau intuneric indiferent de situatie .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: