Despre BST


Cubul Sportiv Brasov Spinning Team

Cand te gandesti la Brasov, te gandesti la munte, ski, padure, sau in cel mai bun caz , un rau cu ceva pastravi. Ei bine, da, cam in asta consta Brasovul, sau mai bine zis e capitolul la care exceleaza. Dar noi, ca niste baieti hotarati ce suntem, ne-am propus sa iesim din tipar si sa nu facem ca toata lumea si sa ne-apucam sa mergem ori singuri de nebuni, ori in gasca de maxim trei, pe malul garlei si sa ne potolim setea asta primitiva de a prinde un peste. Indiferent ca am facut-o de la 5 ani, sau de la 20, fiecare dintre noi am capatat pana in momentul de fata un minimum de experienta. Desigur, totul a inceput cu batrana pluta, pentru toti dintre noi, dar acum dupa multi ani, avem acasa numai echipamente de spinning, care mai de care mai specializate pe mai toate natiile de pesti rapitori. Evident ca atunci cand mergeam pe balta si vedeam ca unii, care in mintea noastra erau de-a dreptul nebuni sa umble toata ziua in jurul baltii si sa arunce o bucata de metal in apa, prind pesti mult mai mari decat carasii din juvelnicul nostru, eram foarte surprinsi dar in acelasi timp si foarte curiosi de tainele acestui pescuit nou. Si cu o vorba, o masa pe balta, na tu de la mine, na si tu de la mine, o fotografie, ne-am imprietenit si gasca s-a facut din ce in ce mai mare.

Nevoia de competitie a omului, a nascut ambitii mari si la nivelul pescuitului, astfel incat, mai in secret, mai in grup restrans, fiecare a inceput sa culeaga informatii despre cum ar putea sa isi faca iesirea mai benefica, sa prinda mai mult, mai mare, mai repede. Asadar, o revista de specialitate, site-uri si forumuri deasemenea de specialitate si nu in ultimul rand filme de specialitate, au fost condimentele pentru informarea noastra, a fiecaruia. Si tot asa tot asa, pana cand am realizat ca altii, mai rapizi ca noi, de prin toate colturile tarii, concureaza intre ei la nivel national si in cadru organizat. Acesta a fost momentul din care s-a nascut ideea BST, cu toate ca noi inca nu stiam acest lucru…

Dupa indelungi dezbateri si invitatii de participare din lumea virtuala, la fenomenul pescuitului de competitie, la initiativa subsemnatului, ne-am adunat mai multi pescari la un pahar de vin si-o friptura, sa punem tara la cale si sa vedem ce putem face pentru a adera la fenomenul in cauza.

Am stabilit in mare despre ce va fi vorba, si dupa cateva luni ne-am adunat inca o data sa punem pe foaie si sa discutam concret si obiectiv despre ce aveam de facut.

Ne-am strans in total 14 oameni pasionati, si in mai 2009 ne-am constituit oficial ca si club. Apoi a urmat o perioada in care toti fierbeam de nerabdare, toata lumea vroia sa terminam odata procesul de infiintare si sa participam la etapele campionatului national. Nu de curand a trecut si aceasta etapa si am putut participa la primul nostru concurs sub culorile clubului.

Doar unul dintre membrii avea experienta competitionala pana in acest moment, asa ca trebuia clar sa vina si el sa ne indrume, dar din pacate numai acesta impreuna cu subsemnatul am reusit sa ne deplasam la ultima etapa a turneului national –  Cupa Arrow Bucovina 2009. Am facut si eu cunostinta cu fenomenul si impreuna cu Sergiu, zic eu ca am facut o figura buna pentru clubul nostru.

Apoi a venit Cupa Ligii organizata la Sacalaia, unde am fost invitati sa participam, si impreuna cu Adi si Catalin si cu partenerii nostrii din acea zi, am reusit sa ocupam locurile 3, 5 si 7 ale clasamentului final, aducand astfel si primele trofee ale clubului.

Cam aici se incheie palmaresul si experienta competitionala Brasov Spinning Team , dar noi speram ca incepand cu sezonul 2010, vom aduce multe premii la Brasov si un numar mare de participari. Astfel putem da un exemplu si celorlalte grupuri de pescari care nu s-au constiuit inca intr-un club, si pescarilor care nu vor sa fie neaparat membrii de club, sa vina si sa isi masoare fortele alaturi de multe nume mari din pescuitul de competitie din tara noastra.

Nu in ultimul rand am dori sa multumim Ligii Romane de Spinning si tuturor cluburilor membre pentru acceptarea noastra ca si membrii in acest frumos fenomen, in special domnului Stefan Dinu, domnului Cristan Albu si domnului Sorin Buculei pentru pentru sprijinul acordat in constituirea noastra ca si club.

Componenta clubului

 

BOERIU RARES – Presedinte

CENUSA ADRIAN – Vicepresedinte

PINTEA CATALIN – Secretar

MIRESCU MARIUS

BOBEI  DAN

GROSAN RAZVAN

PUSCA DANIEL

PALICI DANIEL

ZAHARIA CRISTIAN

CZIKA EDUARD

MARINUC IONUT

HERMENEAN DORIN

NICOLAE MARIAN

BENCHE SERGIU

MIHUT LIVIU 

Boeriu Rares, BST.

Advertisements

11 responses

9 02 2010
Dan

Si mai trebuie amintit ajutorul prietenului nostru, Adrian Ignat, care ne-a ajutat la crearea siglei clubului. Inca o data, multumim!

16 03 2010
pikeman

si altii care apar prin poze si care vor zis de Ignat :)))))))))

15 02 2010
P.German

Felicitari pentru debutul on-line! Astept sa ne vedem pe pistele CNS.

4 03 2010
Adrian Mate

Ce club,ce team,ce oameni!!!Extraordinar.Putini si de calitate.Respect.SUper tare ideea,super tare siteul,sigla,echipa.Sincere felicitari.Parca regret ca nu sunt din BV.Tineti-o tot asa!

16 06 2010
Adley Austin

Ce club,ce team,ce oameni!!!Extraordinar.Putini si de calitate.Respect.SUper tare ideea,super tare siteul,sigla,echipa.Sincere felicitari.Parca regret ca nu sunt din BV.Tineti-o tot asa!

17 06 2010
raresboeriu

multumim! da, nu inteleg de ce e mesajul identic cu a lui Adrian Mate… n-ai avut inspiratie ? :))

21 06 2010
chris fisher

bravo baieti si succes pt.Ardeal

26 06 2010
whiteman

… si cand ma gandesc cat te-am batut la cap mai Rares sa faceti clubul asta …

27 06 2010
raresboeriu

:)) dap, un an si, aproape doi… Multumim Cristi Albu !!!

5 10 2011
IONITA IOANA

SALUT BAIETI DE LA BRASOV!

5 10 2011
Ionita Ioana Maria Daniela

SALUT BAIETI DE LA BRASOV MAI ALES SECRETARU SI PRESEDINTELE!PE EI I CUNOSC.BAFTAA!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: